top of page
anna_edited_edited.jpg

Anna,

Student

Kyra is so authentic and manages to always bring me back to my core no matter how imbalanced I might feel. I have been inspired by her tender yet fierce strength and open, receptive heart. I have always felt seen in such a loving and profound way. Kyra gently reminds one to love and live oneself and one‘s own gifts more tightly and fully. 

lina.jpeg

Lina, Actrice

De 1-op-1 sessies en de trainingen die ik bij Kyra volg en heb gevolgd zijn prachtig, mooi, bijzonder, en liefdevol. Ik gun iedereen deze ervaringen, want alles wat ik hier ontdekt heb over mijzelf en mijzelf tot de ander werpt vandaag de dag nog steeds zijn vruchten af.

Sanne_edited.jpg

Sanne, Bewegingsdeskundige

Mijn leven heeft meer diepgang gekregen op een bijzonder niveau. Kyra sluit volledig aan bij jouw proces, zij voelt/weet precies wat zij je kan geven zodat jij verder kan groeien. Kyra staat voor wat ze zegt en geeft haar puurste aandacht en bewustzijn aan je. Ze laat je op je gemak voelen en creëert een veilige plek waarin jij alles mag, en daardoor kan ervaren.

Pine Spruce Branches 9

Marjan, Curator / Kunstenaar

Zo treffend weet Kyra mij te verrijken met diepe inzichten aangaande mijn leven/ vroegste jeugd. Op afstand of in fysieke aanwezigheid, precies wat je nodig hebt. Kyra is bijzonder helder, persoonlijk, direct, integer en liefdevol. Ze legt de vinger op essenties die gezien en geheeld moeten worden en begeleidt je daarin. De werkelijke stappen zet je zelf.

Edwin_edited.jpg

Edwin, The Morning Breakfast

Het werk van Kyra als coach inspireert mij enorm. De 1-op-1 sessies zijn open, diep en verbindend. Ik krijg mooie inzichten en dat is super waardevol voor mij.

Ik vind het bijzonder prettig met hoeveel aandacht, geduld en liefde Kyra coacht. Je voelt je gelijk welkom en thuis.

Pine Spruce Branches 9

Joe

Zeer waardevolle ervaringen met De Nieuwe Stem. Kyra is eerlijk, duidelijk, oprecht, liefdevol, persoonlijk, met gezonde grenzen, vertrouwd, intelligent, en nuchter. Niet zweverig. Fijne combi van eigenschappen in dit veld.

Ista.jpg

Ista, Ademcoach
 

In de Energietraining voor professionals was niet alleen wát er wordt behandeld heel waardevol, maar ook de manier waarop! Kyra reikt oefeningen, structuren en kennis aan, maar nodigt je tegelijkertijd uit deze echt op je eigen, authentieke manier te verkennen en in te zetten. Door Kyra haar eerlijke / confronterende en oordeelloze begeleiding werd ik uitgenodigd in mijn persoonlijke (en daarmee professionele) ontwikkeling, ben ik steviger gaan staan, heb ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk verkend, is mijn bewustzijn rondom energie vergroot en heb ik een scala aan oefeningen waar ik altijd op terug kan grijpen. Heel veel dank

PHOTO-2022-08-20-17-29-03.jpg

Lion, Energy & Bodyworker

De energietraining voor professionals is voor mij een groot omslagpunt geweest! Al langere tijd gaf ik energetische sessies en healings, maar ik voelde ook dat ik erop leeg liep. Dat er ‘iets’ niet klopte. Het traject met Kyra heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn sessies effectiever werden (door minder te doen, behaalde ik ineens veel meer resultaat), maar vooral dat ze vanuit mij beginnen. En dat geldt niet alleen voor het werk dat ik doe, maar voor alles in mijn leven. Er zijn zoveel methoden en technieken out there, maar in deze training wordt echt een stukje fundament gelegd. Dus waar je ook staat in het werken met energie, het traject en het werken met Kyra kan ik aan iedereen aanbevelen!

Carmen_edited.jpg

Carmen, Pedagogisch Coach

De training zelfleiderschap 3 (tegenwoordg Energietraining voor Professionals) die ik bij Kyra volgde, voelde voor mij heel fijn, omdat Kyra buiten de lijntjes kleurt. Ja, uit je comfortzone. Ja, opschudding. Maar ook in een veilige omgeving en in een groepsproces. Als je het hele proces durft te vertrouwen, durft te voelen, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Voor mij is er een hele nieuwe wereld open gegaan: wow!

Kyra stemt zich af op je eigen behoefte en/of die van de groep en geeft op een liefdevolle, warme en eerlijke manier aan je terug wat zij waarneemt. Niet voorgelezen uit 'het' boekje en vanuit 'hoe het hoort', maar je gaat wel met kennis en vaardigheden de deur uit waar je echt mee kan zijn. Open staan voor een nieuwe manier van leren, leren door direct te ervaren en eigen te kunnen maken. Dat is hetgene waarom ik graag bij Kyra kom en blijf komen :)

WhatsApp%20Image%202020-at%2014.52_edite

Rakesh, Artist Developer / Producer, DJ

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan.

Pine Spruce Branches 9

Heleen

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

laura testimonial.jpeg

Laura, Mede-eigenaar praktijk chiropractie 

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!

image0.jpeg

Suzanne, Creative Brand Consultant, deel 1

De energietraining onder bezielende leiding van Kyra is voor mij een belangrijke katalysator van
verandering en (her-)bewustwording geweest. In een periode waarin ik overspoeld werd door deroerige gevoelswereld van anderen, het juk van verantwoordelijkheid daarvoor zwaar voelde drukken en mijn innerlijk kompas niet goed meer kon volgen, bracht deze training mij niet alleen de mogelijkheid om terug te keren bij mijn eigen kern maar deze ook met licht, ruimte en compassie te verkennen en te stimuleren.


Via een diversiteit aan meditaties, opdrachten en werkvormen, die afwisselend individueel, met partner of in groepsverband konden worden beoefend, gaf Kyra met zorg én zorgvuldigheid handvaten om de eigen energie en die van anderen te onderscheiden, te
observeren, aan te raken en in sommige gevallen (met toestemming!) zelfs voorzichtig vorm te geven. Daarbij creëerde de vrije en toch stevige hand waarmee Kyra onze sessies en
persoonlijke oefentijd leiden vanaf de eerste sessie een verbondenheid en vertrouwen tussen de
deelnemers, die elkaar overwegend niet kenden, om zowel individueel als gezamenlijk de
verdieping op te zoeken.


image0.jpeg

Suzanne, Creative Brand Consultant, deel 2

De ene keer leidde dit tot rake inzichten, momenten van wareherkenning en/of verbazing, of de ervaring en/of uiting van ongebreidelde emoties; de andere keer gebeurde er ogenschijnlijk minder maar brachten juist de stilte, het samenzijn en deobservatie hiervan de ruimte om bewust te aarden en te zijn, zo mogelijk zonder oordeel.

De opvolgende wisselende thematiek gaf elke sessie een andere kleur en als reekstoonde de training zodoende goed inzicht in de veelzijdigheid van energiewerk en -beleving.Daarbij gaven Kyra’s uitleg, aanmoedigingen en eerlijke, onomwonden kritische feedback het nodige houvast om de soms abstracte en ongrijpbare concepten naar praktische, wezenlijke enbovenal persoonlijke ervaringen te vertalen.De belangrijkste lering die ik uit alle sessies en het contact met Kyra heb opgedaan, is het belang en de noodzaak om in essentie ontvankelijk en met compassie te willen, kunnen en mogen oefenen met voelen, ervaren, observeren, delen en spelen. Enkel door jezelf oprecht en met vertrouwen deze ruimte te gunnen, leer jezelf werkelijk kennen en wezenlijk te zijn wie je bent, alleen en samen met anderen, op persoonlijk niveau en in de professionele sfeer. Hierprobeer ik me sindsdien dagelijks aan te herinneren en toe te verhouden, met vallen en opstaan.Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik daarom terug op de energietraining en gun iedereendeze ervaring met Kyra.

Pine Spruce Branches 9

Hiske

Super spontaan begon ik aan het traject Energiewerk voor professionals. Ik ben geen professional. Ik wil niet eens werken met andere mensen! Maar ik voelde dat het iets voor mij zou betekenen.En wat een reis! Het is alsof de bal is gaan rollen. Ik heb mijn weg gevonden in meditatie. Mijn weg in ontwikkeling.In de een op een sessie voelde ik me zo gezien. En heb ik zeker een groot trauma aangeraakt. Ook al weet ik nu dat ik niet alles gehoord hebt wat je wilde zeggen. Misschien was er nog geen ruimte. Naderhand voelde ik me zo licht als toen ik kind was. Ik voelde de zon door mij schijnen. Zo licht en zo vrolijk.En nog steeds lijken er steeds meer lichtjes aan te gaan. Soms val ik zomaar (nou ja zomaar;met veel pijnlijke erkenning) door een trauma heen en zie ik de andere kant.Het voelde echt als het volgende zetje, iets dat weer verder in beweging werd gebracht. En het is niet allemaal mooi en liefde maar ook huilen en boosheid. Maar het is leven! Ik ben super blij met wat er is aan gegaan. En vraag me zelfs af waarom ik zo stellig ‘wist’ dat ik niet met andere mensen en hun trauma’s wilde werken.

PHOTO-2022-08-10-12-43-41.jpg

Lauri,
Student Humanitiek

Kyra is een heel bijzonder persoon, die haar werk met enorm veel liefde, zorg en aandacht uitvoert. Een training bij haar volgen, of een 1-op-1 sessie bij haar boeken kan niet anders dan een verrijking zijn, en is een cadeau aan jezelf! Van harte aanbevolen.

Pine Spruce Branches 9

Stephanie

In het najaar van 2021 heb ik de energie training voor professionals gevolgd bij Kyra.

Mijn doel was het verruimen van mijn eigen bewustzijn en mijn gevoel en energie beter kunnen inzetten in mijn dagelijkse leven.

Vanaf de eerste ontmoeting was er een enorm fijne energie voelbaar in de groep. Kyra zorgt ervoor dat deze energie zo verdeeld wordt dat dit past voor elke deelnemer.

Kyra zorgt voor een goede balans tussen de theorie en het zelf ervaren en oefenen in de praktijk. Met elke les een diepgaande geleide meditatie , die je dagelijks thuis verder oefent.

Ik heb mezelf echt zien en voelen groeien, het beoefenen van energie op verschillende manier individueel en met de groep was een enorme openbaring en hierin zag je de groep echt wekelijks een groei doormaken met elkaar. Er is veel ruimte voor het delen van je eigen ervaringen en aandachtspunten, dit maakt het heel vertrouwd en ook leerzaam. En hiermee krijg je ook echt de mogelijkheid om jezelf te verruimen in je bewustzijn.

Ik gebruik de dingen die ik geleerd heb uit de training nog dagelijks, het is echt een mooie investering en cadeau aan jezelf.

Dank je wel lieve Kyra.

Pine Spruce Branches 9
Lotte testimonial foto.jpeg

Lotte, Consultant

Kyra is niet voor niets iemand bij wie ik blijf terugkomen. Ze werkt vanuit liefde en vanuit hetgeen waarvan zij wéét dat het belangrijkste is. Geen andere belangen zijn involved, dan het helpen van de ander in de meest pure essentie. Kyr is liefdevol, geduldig, oordeelloos, eerlijk en ontzettend goed in hetgeen ze doet. Kyra’s sessies en trainingen hebben er, amongst a lot of other things, voor gezorgd dat ik beter naar mijn eigen behoeften ben gaan luisteren.

Schermafbeelding-2019-08-04-om-21.17.jpg

Niels, Muziekdocent

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!

bottom of page