1-op-1 | Stemwerk

Door opnieuw zelf te leren voelen en luisteren naar je stem, je adem, en je lichaam, zal je bij een diepere laag van jezelf komen. Vanuit hier kan je contact maken met jouw ware 'zijn' en klank geven aan je diepere wezen. Hiermee kan je je jouw licht laten schijnen en expressie geven aan je diepere 'zijn'. 

 

In een sessie voel, luister en kijk ik waar jouw (energetische) blokkades in je systeem zitten. Vanuit hier gaan we aan de slag met (energetische) stem- en energie-oefeningen om weer contact te maken met je authentieke stem, je ruimte leren in te nemen en onverwerkte emoties los te laten. Door op diepere lagen met je stem te werken kan je energie weer gaan stromen zodat je vrij en authentiek kan gaan spreken. 

 

Een sessie is diepgaand, nuchter, en bevrijdend.

1-op1 | Stemheling

In sommige gevallen zitten er grote energetische blokkades op de stem die moeilijk weg te halen zijn met oefeningen. Vaak zijn de klachten onverklaarbaar en weet je niet zo goed waarom je je eigenlijk zo geblokkeerd voelt in je spreken. 

In dat geval kan er voor een stemheling gekozen worden om de oude energie los te laten of de trilling te verhogen, zodat je weer vrij kan spreken.

Speaking from the heart may be difficult,

But your body will be forever grateful.

8-weekse Training  |
Authentiek Spreken

Ondanks dat het qua idee soms ongemakkelijk lijkt om met je stem in een groep te werken, kan het juist heel helend en effectief zijn. 

 

Voor de 8-weekse training zullen er 8 groepsessies  & een 1-op-1 sessie zijn. We werken aan verschillende thema's van je stem & je diepere wezen om jouw authentieke manier van spreken te ontdekken en daar klank aan te leren geven.

Prijzen & Locatie

Een intake-sessie incl. chakra reading duurt 90 tot 120 minuten en bedraagt 120 euro (incl. btw).

Een basis intake-sessie duurt 75 minuten en bedraagt 90 euro (incl. btw).

Een vervolgsessie duurt 60 minuten en bedraagt 80 euro (incl. btw).

Voor mensen met een minimum inkomen is er de mogelijkheid om tegen een lager tarief begeleid te worden. Dit gaat in overleg. Voor kleine beurs trajecten kan er een wachtlijst zijn.

 

De sessie vindt plaats in mijn studio in Amsterdam Noord.

Joop, Pedagoog

Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar.(...) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!'

Olga, Yogastudio &

Event Manager

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

Niels, Muziekleraar

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!

De Nieuwe Stem

Kyra Vollebergh

Amsterdam

KVK 69231745

  • Instagram
  • Facebook
  • Grey LinkedIn Icon