Stemwerk

  • Heb je moeite om te spreken vanuit je hart?

  • Is het een uitdaging om vanuit je emotie te spreken? 

  • Vind je het lastig om te spreken voor groepen?

  • Voel je je onzeker over je stem? 

  • Zou je je graag vrijer willen uiten?

  • Wil je dat mensen jou echt kunnen horen en voelen?

  • Heb je behoefte om krachtig en authentiek te spreken?

Je stem is een krachtig instrument en meer dan alleen een communicatiemiddel. Met je stem kan je zowel naar buiten gaan – communiceren met anderen –, als ermee naar binnen gaan, naar je kern. Je kan je fysieke en je energetische ruimte leren innemen met je stem. En je kan je stem gebruiken om blokkades in je emotionele en energetische systeem op te heffen.

1-op-1 | Stemwerk

Wanneer je opnieuw zelf leert te voelen en luisteren naar je stem, je adem, en je lichaam, zal je bij een diepere laag van jezelf komen. Vanuit hier kan je contact maken met jouw ware 'zijn' en klank geven aan je diepere wezen. Hiermee kan je je jouw licht laten schijnen en expressie geven aan je diepere 'zijn'. 

 

In een sessie voel, luister en kijk ik waar jouw (energetische) blokkades in je systeem zitten. Vanuit hier gaan we aan de slag met (energetische) stem- en energie-oefeningen om weer contact te maken met je authentieke stem, je ruimte leren in te nemen en onverwerkte emoties los te laten. Door op diepere lagen met je stem te werken kan je energie weer gaan stromen zodat je vrij en authentiek kan gaan spreken en jouw plaats in de wereld kan innemen. 

 

Een sessie is diepgaand, nuchter, en bevrijdend. 

Speaking from the heart may be difficult,

But your body will be forever grateful.

1-op1 | Stemheling

In sommige gevallen zitten er grote energetische blokkades op de stem die moeilijk weg te halen zijn met oefeningen. Vaak zijn de klachten onverklaarbaar en weet je niet zo goed waarom je je eigenlijk zo geblokkeerd voelt in je spreken. 

In dat geval kan er voor een stemheling gekozen worden om de oude energie los te laten of de trilling te verhogen, zodat je weer vrij kan spreken.

Zelfleiderschap II | Vrij In De Wereld Staan

Ondanks dat het qua idee soms ongemakkelijk lijkt om met je stem in een groep te werken, kan het juist heel helend en effectief zijn. 

 

Voor de 10-weekse training zullen er 10 groepssessies  & een 1-op-1 sessie zijn. Deze training gaat over de verbinding met jezelf & de ander. Hoe sta, spreek en handel je vanuit je kracht in de wereld. Daarnaast zal je je verder verdiepen in je persoonlijke bewustwording. 

Joop%20-%20foto%20-%20Freek%20buluitreik

Joop, Pedagoog

Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar.(...) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!'

Edwin_edited.jpg

Edwin, chefkok

Het werk van Kyra als stemcoach inspireert mij enorm. De 1 op 1 sessies zijn open, diep en verbindend. Ik krijg mooie inzichten en dat is super waardevol voor mij.

Ik vind het bijzonder prettig met hoeveel aandacht, geduld en liefde Kyra coacht. Je voelt je gelijk welkom en thuis. Dankjewel Kyra!

John, Filmmaker, Componist, DJ

Kyra voelt precies aan wat je nodig hebt. Vele doktors zeiden dat er niks aan de hand was terwijl ik voelde dat mijn stem onnatuurlijk was. Kyra voelde dit intuitief aan en haar trainingen hielpen ontzettend. Ik heb hierdoor mede het vertrouwen gekregen om een voice-over in te spreken en spontaan te zingen, en beter voor mijzelf op te komen in gesprekken. Daarnaast voel ik me op mijn gemak bij haar om diepe processen in te gaan, 10/10