Weet Jij Wie Je Werkelijk Bent?

Bijgewerkt op: 4 aug. 2020

Wie je denkt te zijn, wie je wil zijn, wie je hoort te zijn, en wie je werkelijk bent zijn vragen die elk zorgen voor een ander leven dat je kan leiden. Welke kies jij?


Wie denk je te zijn

Wie je denkt te zijn is vaak een optelsom van alle dingen die je eerder over jezelf hebt gehoord, wat anderen tegen je hebben gezegd en het verhaal wat je jezelf hebt proberen te vertellen door de jaren heen. Met al deze ideeën heb je een identiteit gecreëerd, maar heb je jezelf ook vastgezet en kan het lastig worden om te handelen uit de zuivere ingevingen die je krijgt. Daarnaast belemmert het je groei naar je potentie.


Wie wil je zijn

Meestal heb je ook een eigen agenda. Je bent volgens jezelf dit of dat, maar je zou liever x of y willen zijn en dus doe je er van alles aan om dat alsnog te worden of probeer je zo goed en zo kwaad als het lukt dit uit te stralen naar de wereld. Iets willen zijn wat je misschien eigenlijk niet bent, kost enorm veel energie en kan voor frictie zorgen met wie je werkelijk bent.


Wie hoor je te zijn

Wie je hoort te zijn zijn meestal oude ideeën waarvan je altijd dacht dat je ouders of partner dat graag zouden willen zien bij jou, maar soms zijn het ook ideeën vanuit de maatschappij waarin je opgegroeid bent. Soms klopt dit, maar vaak blijkt hier de vork iets anders in de steel te zitten. Je zal zien dat wanneer je dit neerlegt bij je naasten, je meestal iets heel anders te horen krijgt dan je ooit verwacht had. Dit kan soms heel helend zijn en veel last van je schouders af nemen.


Wie ben je werkelijk

Maar wie ben je werkelijk los van alle concepten en ideeën die jijzelf en anderen voor je hebben gecreëerd? Het is het op zoek gaan naar de diepere lagen in jezelf. Het uitzoeken wat jouw bijdrage is aan de wereld om vervolgens vanuit je grootste wezenlijke wezen te gaan zijn en handelen. Werkelijk zijn wie je bent, betekent niet al je flaws accepteren, je schouders ophalen en zeggen "dit is wie ik ben...".


Alleen door te zijn wie je werkelijk bent kan je bij je volledige potentie komen.

Zijn wie je werkelijk bent is jouw bijzondere individuele pad belopen tot je laatste ademhaling. En ieder moment voor dat moment heb je altijd geprobeerd uit zuivere puurheid en liefde te handelen zonder stil te staan bij de concepten of ideeën over jezelf. Keer op keer niet te kiezen om te handelen vanuit je 'kleine' zelf, je ego, je bange jij om iets te verliezen, maar te kiezen voor de 'grote' jij, waarin verliezen niet bestaat en alleen het hoogste wezenlijke telt.

Vanuit je werkelijke 'zijn' leven is het enige pad dat leidt tot je volledige potentie (halen) - als je die wens al hebt.


Leven vanuit wie je werkelijk bent creëert overgave, vertrouwen, berusting en liefde.

Healings & Readings

Healings en readings helpen je met het worden van wie je werkelijk bent, waarbij oude energieën, patronen en concepten losgelaten worden en je contact gaat maken met de diepere lagen en krachten in jezelf. Zo kan je je proces versnellen en je bewustzijn gaan verruimen.

Ikzelf blijf dat het mooiste en het meest bijzondere van mijn werk vinden. Het mogen waarnemen en ervaren wie iemand werkelijk is, zowel met alle lagen van het leven van nu, als in zijn puurste vorm op zielsniveau. Keer op keer zie ik hoe uniek en bijzonder ieder persoon is en dat iedereen iets moois heeft toe te voegen aan onze mooie wereld.

247 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven