Blokkades Vinden en Opheffen met Je Stem en Adem

Bijgewerkt op: 4 aug. 2020


De fantastische verraders van jouw blokkades


Blokkades. Iedereen heeft ze. Van sommige blokkades heb je meer last op bewust niveau, andere zullen je ontgaan totdat je er bewust naar gaat luisteren en gaat voelen. We werken bij De Nieuwe Stem met de stem en adem en zij zijn hele goede ‘verraders’ van jouw blokkades.


Beide geven ontzettend veel informatie over iemand. Door naar jouw stem te luisteren en naar je adem te kijken kan ik snel zien waar jouw blokkades zitten. Misschien hoor en voel jij nu al zelf jouw blokkades op jouw stem, adem of andere plekken in jouw lichaam? Bij zangles of logopedie leer je manieren om te spreken of te zingen om een bepaald geluid te creëren. Daarentegen gaan we bij De Nieuwe Stem in op die blokkade om deze niet met een trucje weg te wuiven, maar juist deze blokkade op te heffen.


Reizen door je lichaam

Jij voelt en ik neem je mee op reis naar nog onontdekte plekken van jouw stem en adem. Ik geef je verschillende mogelijkheden om ruimte te geven op plekken waar jij je lichaam afknelt en daarmee in energetische termen een blokkade hebt. Wanneer het afgeknelde deel weer kan stromen, vloeit de blokkade weg.

Jouw stem en adem hebben dus niet alleen de capaciteit om jouw blokkades weer te geven, maar ook om deze blokkades op te heffen. Daarom is het zo fantastisch om met de stem en adem te werken, omdat het een van de weinige manieren is waarbij je volledig op een natuurlijk manier en op eigen kracht met jouw innerlijke en fysieke belemmeringen aan de slag kan.42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven