Podcast | Chocolade, Thee &
Een Nieuwe Idee

 

Dit voorjaar komt het eerste seizoen van de podcast Chocolade, Thee, & Een Nieuwe Idee uit. In deze podcast heb ik intieme huiskamer gesprekken met zzp'ers die een nieuwe inspirerende visie hebben gekregen en vanuit daar een baan voor zichzelf hebben gecreëerd. 

Iedereen maakt dingen in zijn leven mee. Deze mensen hebben ervoor gekozen om iets met hun levenslessen te gaan doen. 

WAAR

Wanneer de podcast beschikbaar is, zal deze te beluisteren zijn op Spotify, Itunes, en Podcast Republic. Ook zal je op deze pagina iedere aflevering kunnen beluisteren.

Missie

Toen ik zowel niet meer wilde doen wat ik gestudeerd had, als het niet meer op dat moment kon doen, wist ik welke dingen ik wilde doen, maar niet in welk jasje ik het moest stoppen. Het heeft bij mij een paar jaar geduurd om die combinatie te vinden en een baan te creëren die zowel nodig in de wereld is als voedend voor mij is. 

Door de tijd heen ontmoette ik meer en meer mensen die ervoor hadden gekozen om of hun passie achterna te gaan of om de levenslessen die ze hadden geleerd via hun manier door te geven aan anderen. 

Deze podcast is een ode aan de mensen die zoekend zijn, de wereld (willen) verbeteren, zichzelf ruimte gunnen, hun donkere dagen omgezet hebben in lichtwerk, en een baan hebben gecreëerd voor zichzelf die op alle niveau's voedend is.

De Nieuwe Stem

Kyra Vollebergh

Amsterdam

KVK 69231745

  • Instagram
  • Facebook
  • Grey LinkedIn Icon

Art by Olga Klepatska