top of page
Bio

Tijdens een langdurig herstel van een hersenschudding en een whiplash van 4,5 jaar, veranderde ook in deze periode mijn energetische ‘DNA’. Mijn bewustzijn verruimde zich en verschillende krachten ontvouwden zich; ik begon te worden wie ik werkelijk ben.

Vanuit de Goddeljke bron waaruit ik werk en de liefdevolle werkelijkheid die hierbij hoort, ontstaat in de sessies de ruimte om te worden wie we werkelijk zijn.

Werkwijze

Ik werk buiten de gebaande paden, zonder methodiek. Sessies bij mij zijn helend en transformerend. Ik werk vanuit de Goddelijke Bron en de bijbehorende liefdevolle werkelijkheid. Zonder enig oordeel, wel eerlijk en confronterend.

Ik begeleid met name mensen voor langere tijd, zodat je daadwerkelijk door grote transformaties kan gaan. Je bent ook welkom voor een eenmalige sessie. 

 • Ik heb zowel kort Zang Jazz aan het Koninklijk Conservatorium als aan de Berklee College of Music (VS) gestudeerd.

  • Zingen was (onbewust) mijn eerste spirituele bezigheid, waarin ik me spontaan kon verplaatsen naar een andere dimensie en op zielsniveau met de ander contact kon maken.

  • Door zolang met muziek bezig geweest te zijn, ontwikkelde ik volledig de skill van discipline. Deze moest ik vervolgens weer volledig leren los te laten om geheel te kunnen herstellen.

 • Ik heb een bachelor in Engelse taal & cultuur, een master in (Afro-)Amerikanistiek en een master in Educatie behaald. 

  • De Afro-Amerikaanse cultuur heeft me altijd diep geraakt. Via deze studies leerde ik dieper bij deze lagen in mijzelf te komen, wat een verrijking voor mijn leven was.

 • Ik weet wat het is om om helemaal niks te kunnen vanwege ziekte, maar ik weet ook dat het een van je mooiste lessen in je leven kan zijn.

 • Ik schrijf regelmatig een artikel voor Nieuwetijdskind Magazine.

 • Naast onze dochter (2022) hebben we ook een hond en 2 katten.

Korte feiten over mij
Lotte testimonial foto.jpeg

Lotte, Consultant

Kyra is niet voor niets iemand bij wie ik blijf terugkomen. Ze werkt vanuit liefde en vanuit hetgeen waarvan zij wéét dat het belangrijkste is. Geen andere belangen zijn involved, dan het helpen van de ander in de meest pure essentie. Kyra is liefdevol, geduldig, oordeelloos, eerlijk en ontzettend goed in hetgeen ze doet. Kyra’s sessies en trainingen hebben er, amongst a lot of other things, voor gezorgd dat ik beter naar mijn eigen behoeften ben gaan luisteren.

WhatsApp%2520Image%25202020-01-31%2520at

Marius, Music Industry Professional

Kyra is een geduldig, oprecht en nuchter persoon. Ik heb ontzettend veel respect voor hoe ze tot dit bewustzijn gekomen is en ik ben blij dat ze dat kan delen.

WhatsApp%20Image%202018-11-02%20at%2022.

Olga

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

bottom of page