Roots

Via een lange weg van weten wat ik wilde, maar niet wist hoe ik er moest komen, ben ik eindelijk waar ik altijd wilde zijn. 

Ik wilde namelijk zingen. Alleen wilde ik meer dan dat. Ik wilde diep in contact met mezelf staan en van daaruit kunnen zingen om mensen te kunnen raken van ziel tot ziel.


Om meer over de stem en muziek te leren ging ik naar het Koninklijk Conservatorium en de Berklee School of Music om zang Jazz te studeren, maar stopte met beide studies, omdat ik daar een diepere laag miste. 

Na een master in (Afro-)Amerikanistiek en een master in Educatie behaald te hebben bleef de stem trekken. Ik ging dit keer buiten de gebaande paden op zoek naar de diepere laag en het energetische aspect van de stem.

Stemwerk | Energiewerk

Mijn eigen ontwaking begon toen ik op mijn 26e een hersenschudding kreeg. In deze periode ging ik op zoek naar verdieping, vernieuwing en nieuwe kracht in mijzelf. Het leidde tot een kantelpunt waarbij ik niet anders meer kon dan vanuit mijn ‘zijnskracht’ gaan leven en mijn zielspad te gaan bewandelen. Een nieuw leven ontstond waarin alles op zijn plek viel. 

Vanuit de bron waaruit ik werk en de liefdevolle werkelijkheid die hierbij hoort, ontstaat in de sessies de ruimte om te worden wie we werkelijk zijn.

 

Your voice loves to speak with others,

but it also loves to speak with your body. 

Lotte, Consultant

Kyra is zelf helemaal haar juiste pad aan het bewandelen, alles wat ze doet doet ze omdat dit haar gegeven is en ze oprecht de ander wil helpen. Ze is liefdevol, eerlijk en grappig. Ze ziet dingen die ik nog nooit eerder heb gehoord, maar blijken wel te kloppen. Zonder Kyra was ik nog niet waar ik nu ben in mijn innerlijke reis! 

Marius, Music Industry Professional

Kyra is een geduldig, oprecht en nuchter persoon. Ik heb ontzettend veel respect voor hoe ze tot dit bewustzijn gekomen is en ik ben blij dat ze dat kan delen

Olga

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

De Nieuwe Stem

Kyra Vollebergh

Amsterdam

KVK 69231745

  • Instagram
  • Facebook
  • Grey LinkedIn Icon