Roots

Via een lange weg van weten wat ik wilde, maar niet wist hoe ik er moest komen, ben ik eindelijk waar ik altijd wilde zijn. 

Ik wilde namelijk zingen. Alleen wilde ik meer dan dat. Ik wilde diep in contact met mezelf staan en van daaruit kunnen zingen om mensen te kunnen raken van ziel tot ziel.


Om meer over de stem en muziek te leren ging ik naar het Koninklijk Conservatorium en de Berklee School of Music om zang Jazz te studeren, maar stopte met beide studies, omdat ik daar een diepere laag miste. 

Na een master in (Afro-)Amerikanistiek en een master in Educatie behaald te hebben bleef de stem trekken. Ik ging dit keer buiten de gebaande paden op zoek naar de diepere laag en het energetische aspect van de stem.

Stemwerk | Energiewerk

​In die tijd ben ik jaren de diepte ingegaan om mijn zielspad te gaan bewandelen en in mijn zijnskracht te komen.

 

Vanuit hier ben ik een eigen methode gaan ontwikkelen waarin ik de stem, energiewerk & heling gebruik om op vier niveaus van ons wezen te werken: de fysieke, emotionele, geestelijke, en energetische laag. Hierdoor zijn de sessies krachtig en diepgaand.

 

Your voice loves to speak with others,

but it also loves to speak with your body. 

Joop, Pedagoog

Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar.(...) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!'

Olga, Digital Marketeer

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

Niels, Muziekdocent

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!

De Nieuwe Stem

Kyra Vollebergh

Amsterdam

KVK 69231745

  • Instagram
  • Facebook
  • Grey LinkedIn Icon