top of page

HEALING & READING

WORDT WIE JE WERKELIJK BENT - IN AL JE KRACHTEN & POTENTIE
VOOR WIE?

  • Ben je door een transformatie aan het gaan?

  • Wil je helderheid krijgen over o.a. jezelf, werk, relaties, familie of je huis?

  • Heb je al van alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar blijf je vastlopen?

  • Ben je op zoek naar spirituele, fysieke of emotionele heling?

  • Of ben je langdurig ziek en voel je dat er eigenlijk iets diepers plaatsvindt?

1-OP-1 SESSIE

In deze 1-op-1 sessies begeleid ik je in jouw unieke proces om te worden wie je werkelijk bent. Terug naar je kern en de Goddelijke Bron. De sessies zijn helend en transformerend.

 

Ik kijk naar je hele wezen en verruim & heel waar nodig.

Daarnaast kan ik meer helderheid brengen op je relaties, familielijnen, werk, huis, et cetera en ook hier heel ik waar nodig.

 

Wanneer je regelmatig een healing/reading ontvangt komt je transformatie in een stroomversnelling. Je zal merken dat ruis, onduidelijkheid, en negativiteit steeds meer wegvalt. Daarvoor in de plaats zal je steeds meer innerlijke stilte, helderheid, kracht, rust en eenvoud ontvangen.

Word wie je werkelijk bent, zodat je nog meer straalt en vanuit jouw ware kracht gaat leven.

Shining your light is your purest form of extending your love to the Source. 

Pine Spruce Branches 9

Marjan, Curator / Kunstenaar

Zo treffend weet Kyra mij te verrijken met diepe inzichten aangaande mijn leven/ vroegste jeugd. Op afstand of in fysieke aanwezigheid, precies wat je nodig hebt. Kyra is bijzonder helder, persoonlijk, direct, integer en liefdevol. Ze legt de vinger op essenties die gezien en geheeld moeten worden en begeleidt je daarin. De werkelijke stappen zet je zelf.

Edwin_edited.jpg

Edwin, The Morning Breakfast

Het werk van Kyra als coach inspireert mij enorm. De 1-op-1 sessies zijn open, diep en verbindend. Ik krijg mooie inzichten en dat is super waardevol voor mij.

Ik vind het bijzonder prettig met hoeveel aandacht, geduld en liefde Kyra coacht. Je voelt je gelijk welkom en thuis.

Pine Spruce Branches 9

Joe

Zeer waardevolle ervaringen met De Nieuwe Stem. Kyra is eerlijk, duidelijk, oprecht, liefdevol, persoonlijk, met gezonde grenzen, vertrouwd, intelligent, en nuchter. Niet zweverig. Fijne combi van eigenschappen in dit veld.

WhatsApp%20Image%202020-at%2014.52_edite

Rakesh, Artist Developer / Producer, DJ

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan.

Pine Spruce Branches 9

Heleen

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

laura testimonial.jpeg

Laura, Mede-eigenaar praktijk chiropractie 

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een chakra reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!

bottom of page