HEALING & READING

WORDT WIE JE WERKELIJK BENT - IN AL JE KRACHTEN & POTENTIE
VOOR WIE?
  • Voel je dat je iets bijzonders of belangrijks hier komt doen?

  • Ben je al ver in je bewustzijnsproces en wil je verder?

  • Wil je je bewustzijn verruimen en je unieke krachten openen?

  • Wil je helderheid krijgen over o.a. jezelf, werk, relaties, familie of je huis?

  • Ben je door een transformatie aan het gaan?

  • Ben je op zoek naar spirituele, fysieke of emotionele heling?

  • Of ben je langdurig ziek en voel je dat er eigenlijk iets diepers plaatsvindt?

1-OP-1 SESSIE

In deze 1-op-1 sessies begeleid ik je in jouw unieke proces om te worden wie je werkelijk bent. Dit doe ik door middel van energetische helingen en heldere waarneming.

 

Ik kijk naar je hele wezen en verruim & heel waar nodig.

Daarnaast kan ik meer helderheid brengen op je relaties, familielijnen, werk, huis, et cetera en ook hier geef ik heling waar nodig.

 

Wanneer je regelmatig een healing ontvangt komt je transformatie in een stroomversnelling. Je zal merken dat ruis, onduidelijkheid, en negativiteit steeds meer wegvalt. Daarvoor in de plaats zal je steeds meer innerlijke stilte, leiding en rust ontvangen en zal je vanuit een hogere frequentie en een meer verruimd bewustzijn leven en handelen.

Word wie je werkelijk bent, zodat je nog meer straalt en vanuit jouw ware kracht gaat leven.

Afspraak maken | Wachtlijst

 

I.v.m. mijn zwangerschapsverlof zal de praktijk van december 2021 t/m 1 mei 2022 gesloten zijn.

 

Wil je een intakesessie of een vervolgsessie inplannen voor na 1 mei 2022? Dan kan je jezelf op de wachtlijst zetten. Je zal dan in april 2022 gebeld worden om een afspraak in te plannen.

 

Ik kijk ernaar uit je in de toekomst te ontmoeten!

 

Shining your light is your purest form of extending your love to the cosmos. 

WhatsApp%20Image%202020-at%2014.52_edite

Rakesh, Artist Developer / Producer, DJ

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan.

Pine Spruce Branches 9

Heleen

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

laura testimonial.jpeg

Laura, Mede-eigenaar praktijk chiropractie 

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een chakra reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!