Healing

  • Wil je je diep verbinden met je lichaam? 

  • Wil je je bewustzijn vergroten? 

  • Ben je klaar om door een transformatie te gaan?

  • Ben je op zoek naar emotionele, fysieke en spirituele heling?

  • Wil je je natuurlijke helingsproces activeren & versterken?

  • Heb je weinig energie of zit je niet lekker in je vel? 

  • Heb je een burn-out, langdurige hersenschudding of een ander trauma ervaren?  

  • Wil je op een diep niveau aan jezelf werken? 

1-op-1 | Healing

Tijdens een healing werk ik als eerste aan de volledige doorstroming van je energieveld. Vervolgens haal ik oude vastzittende energie uit je systeem of verhoog de frequentie van de energie.

Doordat je systeem schoon wordt gemaakt en je frequentie verhoogd wordt, zal je makkelijker contact kunnen maken met je diepere wezen en vanuit daar ook kunnen gaan leven. Ook kunnen onverklaarbare fysieke en emotionele klachten verdwijnen.

Een healing laat je nog meer stralen en helpt je om vanuit jouw ware kracht te gaan leven.

 

Een sessie is helend, nuchter, en verlichtend.

Shining your light is your purest form of extending your love to the cosmos. 

WhatsApp%20Image%202020-at%2014.52_edite

Rakesh, Artist Developer / Producer, DJ

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan.

lina.jpeg

Lina

Jij bent bijzonder inspirerend Kyra; dankzij jou heb ik even kunnen proeven van hoe het leven ook kan zijn en hoe je jouw eigen leven kan indelen.  Ik heb het gevoel dat jij mijn kracht zag en mij hebt geholpen (nog steeds bij helpt) om daar naartoe te wandelen. Door het vertrouwen wat ik kreeg tijdens de 1-op-1 sessie, voelde ik dat ik op jou kon steunen tijdens en buiten de groepssessies. Deze grote steun en al de liefde, daar ben ik je heel erg dankbaar voor.

Schermafbeelding-2019-08-04-om-21.17.jpg

Niels, Muziekdocent

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!