top of page

FREEBIES

WORDT WIE JE WERKELIJK BENT - IN AL JE KRACHTEN & POTENTIE
VOOR WIE?
  • Voel je dat je iets bijzonders of belangrijks hier komt doen?

1-OP-1 SESSIE

In deze 1-op-1 sessies begeleid ik je in jouw unieke proces om te worden wie je werkelijk bent. Dit doe ik

Wil je meer lezen over energetische thema's & oefeningen ontvangen?

In iedere nieuwsbrief ontvang je altijd een gratis meditatie of oefening.
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Shining your light is your purest form of extending your love to the cosmos. 

laura testimonial.jpeg

Laura, Mede-eigenaar praktijk chiropractie 

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een chakra reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!

Pine Spruce Branches 9

Heleen

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

WhatsApp%20Image%202018-11-02%20at%2022.

Olga

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

bottom of page