Het tijdstip wordt later bepaald | Nederlands Trainingsinstituut voor Neuro

UITGESTELD | JE STEM | EEN REFLECTIE VAN JEZELF

Registratie is afgesloten
UITGESTELD | JE STEM | EEN REFLECTIE VAN JEZELF

Tijd & Locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Nederlands Trainingsinstituut voor Neuro, Oosterzijweg 8, 1906 AX Limmen, Nederland

Meer Informatie

Je stem is meer dan een communicatiemiddel. Je kunt ermee naar buiten gaan, bijvoorbeeld door te spreken met anderen. En je kunt ermee naar binnen gaan. Door te leren om vanuit je kern te spreken en/of te zingen, kun je je je stem inzetten als krachtig instrument om jouw ware waarheid waar te nemen en deze uit te spreken. Tijdens deze Gildedag leer je om bewuster om te gaan met het gebruik van je stem. En ontdek je hoe jij je stem als helende tool kunt gebruiken.

Stem, energie en emotie

Je kunt je stem op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld door kanten van jezelf te belichten die misschien iets onderbelicht waren. Ook kun je je stem gebruiken om fysieke en energetische ruimte in te nemen en blokkades in je emotionele systeem op te heffen.

Wat gaan we doen

Deze Gildedag bestaat voornamelijk uit praktische oefeningen, afgewisseld met theorie. Zo ga je met klankplaatsing van je stem onderzoeken hoe je met je stem en energie je ruimte kunt innemen. Ook krijg je informatie en basistechnieken over het zenuwstelsel, de adem en de stem. Spelenderwijs ontdek je hoe jij kunt spreken vanuit je kern. Kyra sluit deze dag af met een chakra-heling met je stem.

Over Kyra

Kyra studeerde zang en jazz aan het Koninklijk Conservatorium en de Berklee School of Music maar stopte met beide studies, omdat ze de diepere laag miste. Na een master in (Afro)-Amerikanistiek en Educatie behaald te hebben, bleef de stem trekken. Ze ging buiten de gebaande paden op zoek naar het energetische aspect van de stem. Kyra geeft een-op-een-sessies, workshops en trainingen in energie- en stemwerk. Hierin gaat ze altijd op zoek naar jouw innerlijke krachten zodat je kan gaan staan en vanuit die kracht kunt handelen.

Deze Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten zijn 125 euro. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.

Share this event