1-op-1 | Chakra Reading 

Tijdens een chakra reading lees ik de verschillende lagen van iedere chakra. Hierdoor komt er waardevolle informatie vrij over waar je nu tegenaan loopt, waar je al straalt, welke diepere lagen van je ‘zijn’ nog ontwikkelt willen worden, en eventueel belangrijke lessen voor jou in dit leven waar je je misschien nog niet bewust van bent.

 

Door licht te schijnen op deze lagen, vindt er direct heling plaats en dat gaat door tot soms weken of maanden na de behandeling. Aan het einde van de sessie bespreken we waar je de komende periode aan kan werken met eventuele oefeningen die hierbij ondersteunend zijn. 

Een chakra reading helpt om helderheid te krijgen over je leven en de keuzes die je wilt maken. 

Een sessie is verhelderend, helend, en nuchter.

1-op-1 | Healing

Tijdens een healing werk ik als eerste aan de volledige doorstroming van je energieveld. Vervolgens haal ik oude vastzittende energie uit je systeem of verhoog de frequentie van de energie.

Doordat je systeem schoon wordt gemaakt en je frequentie verhoogd wordt, zal je makkelijker contact kunnen maken met je diepere wezen en vanuit daar ook kunnen gaan leven. Ook kunnen onverklaarbare fysieke en emotionele klachten verdwijnen.

Een healing laat je nog meer stralen en helpt je om vanuit jouw ware kracht te gaan leven.

 

Een sessie is helend, nuchter, en verlichtend.

Prijzen & Locatie

Een intake-sessie Chakra Reading of Healing duurt 90 tot 120 minuten en bedraagt 120 euro (incl. btw).

Een vervolgsessie sessie duurt 60 minuten en bedraagt 80 euro (incl. btw).

Voor mensen met een minimum inkomen is er de mogelijkheid om tegen een lager tarief begeleid te worden. Dit gaat in overleg. Voor kleine beurs trajecten kan er een wachtlijst zijn.

De sessie vindt plaats in mijn studio in Amsterdam Noord.

Shining your light is your purest form of extending your love to the cosmos. 

Joop, Pedagoog

Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar (...) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!'

Olga, Yogastudio &

Event Manager

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

Niels, Muziekleraar

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!

De Nieuwe Stem

Kyra Vollebergh

Amsterdam

KVK 69231745

  • Instagram
  • Facebook
  • Grey LinkedIn Icon