top of page
Energietraining

 • Ben je die oprechte zoeker?

 • Wil je naar de essentie van jezelf en daarmee in je  ware kracht komen te staan?

 • Wil je energiewerk en de kracht van energie ontdekken?

 • Weet/voel je dat je helend bent en wil je daarmee aan de slag?

 • Wil je verder groeien in je volledige wezen?

 • Ervaar je lagen in jezelf waar je niet bij kan, maar waarvan je weet dat die in de weg staan in je leven?

 

Voor wie?

In deze training krijg je geen werkboek met ‘op deze manier heel je x, y, z’, maar gaat het in essentie om je dieper te verbinden met jezelf en de bron, of God. In grote lijn betekent dit dat we actief gaan werken aan de basis en gronding in jezelf vergroten en verstevigen. Om vervolgens los te leren laten in alles van wie je denkt, wilt of hoort te zijn. Zo ontstaat er de ruimte om werkelijk te zijn wie je bent. Hoe meer je ‘niets’ kan zijn en jouw idee van jezelf hebt losgelaten, hoe meer je in je eigen zijnskracht komt. Vanuit daar komt automatisch meer helderheid en kunnen ware krachten binnen jou zich openen en vergroten zonder daar iets voor te hoeven doen, behalve het tot je te laten komen.  

Terwijl dit proces zoals hierboven beschreven gaande is, oefenen we in duo’s, kleine groepjes en als groep met energiewerk, heling en helderheid. Het is een diepe zoektocht in jezelf, waarbij goed en fout er niet toe doen. Je gaat onder andere bewust ervaren wanneer (en hoe) je (meer) in je kracht staat en hoe vanuit daar een krachtige heling kan voortvloeien.

We gaan niet door het universum reizen of met gidsen aan de slag, maar gaan juist in onszelf de ruimtes openen.

Je kan instappen op je eigen niveau , omdat je altijd persoonlijk begeleid wordt.

Dit is een intensieve training waarbij er grote transformaties kunnen plaatsvinden.

Aan het einde van de training zal je veel inzichten over energie, je bewustzijn, jouw energetische krachten en hoe je deze kan inzetten in je dagelijkse en professionele leven
.

Wat ontvang jij
 • Een kort telefonisch intakegesprek

 • Een 1-op-1 healingsessie

 • 11 Groepssessies

 • Energy Meditation Program (t.w.v. €94,95)

1-op-1 Healingsessie

Voordat we beginnen met de training zal je met mij een 1-op-1 sessie hebben. Hier bespreken we waar je naar op zoek bent en waar je tegenaan loopt.

Bovendien zal ik je een energetische healing geven om  je helingsproces en het diepere contact met jezelf te bevorderen. Vanuit deze basis zal je sneller transformeren tijdens de training.

Welke transformatie maak je door​?

Je leert actief stappen te maken in*:

 • Je hart verder te openen

 • Je helderheid te verruimen

 • Dichter bij je ware 'zijn' te komen

 • Ruimtes in jezelf te openen waar je eerder niet bij kon

 • Het op een aardse manier met de energetische wereld om te gaan

 • Gecentreerd vanuit jouw eigen krachten te werken

 • Op jouw eigen manier anderen helder waar te nemen​

 • Jouw unieke helende vermogen te gebruiken om anderen energetisch te helen of te ondersteunen

Bovendien krijg je veel praktische tips, oefeningen en ideeën mee, die je verder kan uitwerken na de training. 

*De training is zeer individueel. Er wordt altijd naar jou gekeken, op het moment zelf maar ook in de grote lijn. Hierdoor verschilt het per persoon wat je kan na de training. Het enige wat zeker is, is dat je door een enorme stroomversnelling bent gegaan, je meer heel bent geworden en je meer energetisch kan waarnemen en toepassen.

Mocht je graag aan deze training mee willen doen, neem dan contact met mij op. We kijken dan samen waar je behoefte aan hebt en of je klaar voor deze training bent.

 

Lees vooral ook de testimonia hieronder om te lezen hoe anderen de training ervaren.

Wil je groeien in je volledige wezen?

Data & Tijden

De 1-op-1 sessie wordt in overleg ingepland vóór (wanneer je niet eerder bij mij bent geweest) of tijdens de training.

 

Op de volgende data zal de groepstraining plaatsvinden van 19:30 uur - 21:30 uur:

 

Maandag 23 januari 2023

Maandag 30 januari 2023

Maandag 6 februari 2023

Maandag 20 februari 2023

Maandag 6 maart 2023

Maandag 20 maart 2023

Maandag 3 april 2023

Maandag 17 april 2023

Maandag 1 mei 2023

Maandag 22 mei 2023

Maandag 12 juni 2023

Prijs 

 

Early Bird €789 (t/m 16 december) incl. B.T.W.

Regulier    €845 incl. B.T.W.

Locatie

De 1-op-1 sessie vind plaats naar keuze in een van mijn praktijkruimtes.

 

De groepssessies zullen in de mooie yogastudio Rumah plaatsvinden in Amsterdam Noord.

Ista.jpg

Ista, Ademcoach
 

In de Energietraining voor professionals was niet alleen wát er wordt behandeld heel waardevol, maar ook de manier waarop! Kyra reikt oefeningen, structuren en kennis aan, maar nodigt je tegelijkertijd uit deze echt op je eigen, authentieke manier te verkennen en in te zetten. Door Kyra haar eerlijke / confronterende en oordeelloze begeleiding werd ik uitgenodigd in mijn persoonlijke (en daarmee professionele) ontwikkeling, ben ik steviger gaan staan, heb ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk verkend, is mijn bewustzijn rondom energie vergroot en heb ik een scala aan oefeningen waar ik altijd op terug kan grijpen. Heel veel dank

PHOTO-2022-08-20-17-29-03.jpg

Lion, Energy & Bodyworker

De energietraining voor professionals is voor mij een groot omslagpunt geweest! Al langere tijd gaf ik energetische sessies en healings, maar ik voelde ook dat ik erop leeg liep. Dat er ‘iets’ niet klopte. Het traject met Kyra heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn sessies effectiever werden (door minder te doen, behaalde ik ineens veel meer resultaat), maar vooral dat ze vanuit mij beginnen. En dat geldt niet alleen voor het werk dat ik doe, maar voor alles in mijn leven. Er zijn zoveel methoden en technieken out there, maar in deze training wordt echt een stukje fundament gelegd. Dus waar je ook staat in het werken met energie, het traject en het werken met Kyra kan ik aan iedereen aanbevelen!

Carmen_edited.jpg

Carmen, Pedagogisch Coach

De training zelfleiderschap 3 (tegenwoordg Energietraining voor Professionals) die ik bij Kyra volgde, voelde voor mij heel fijn, omdat Kyra buiten de lijntjes kleurt. Ja, uit je comfortzone. Ja, opschudding. Maar ook in een veilige omgeving en in een groepsproces. Als je het hele proces durft te vertrouwen, durft te voelen, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Voor mij is er een hele nieuwe wereld open gegaan: wow!

Kyra stemt zich af op je eigen behoefte en/of die van de groep en geeft op een liefdevolle, warme en eerlijke manier aan je terug wat zij waarneemt. Niet voorgelezen uit 'het' boekje en vanuit 'hoe het hoort', maar je gaat wel met kennis en vaardigheden de deur uit waar je echt mee kan zijn. Open staan voor een nieuwe manier van leren, leren door direct te ervaren en eigen te kunnen maken. Dat is hetgene waarom ik graag bij Kyra kom en blijf komen :)

Testimonia
image0.jpeg

Suzanne, Creative Brand Consultant, deel 1

De energietraining onder bezielende leiding van Kyra is voor mij een belangrijke katalysator van
verandering en (her-)bewustwording geweest. In een periode waarin ik overspoeld werd door deroerige gevoelswereld van anderen, het juk van verantwoordelijkheid daarvoor zwaar voelde drukken en mijn innerlijk kompas niet goed meer kon volgen, bracht deze training mij niet alleen de mogelijkheid om terug te keren bij mijn eigen kern maar deze ook met licht, ruimte en compassie te verkennen en te stimuleren.


Via een diversiteit aan meditaties, opdrachten en werkvormen, die afwisselend individueel, met partner of in groepsverband konden worden beoefend, gaf Kyra met zorg én zorgvuldigheid handvaten om de eigen energie en die van anderen te onderscheiden, te
observeren, aan te raken en in sommige gevallen (met toestemming!) zelfs voorzichtig vorm te geven. Daarbij creëerde de vrije en toch stevige hand waarmee Kyra onze sessies en
persoonlijke oefentijd leiden vanaf de eerste sessie een verbondenheid en vertrouwen tussen de
deelnemers, die elkaar overwegend niet kenden, om zowel individueel als gezamenlijk de
verdieping op te zoeken.


image0.jpeg

Suzanne, Creative Brand Consultant, deel 2

De ene keer leidde dit tot rake inzichten, momenten van wareherkenning en/of verbazing, of de ervaring en/of uiting van ongebreidelde emoties; de andere keer gebeurde er ogenschijnlijk minder maar brachten juist de stilte, het samenzijn en deobservatie hiervan de ruimte om bewust te aarden en te zijn, zo mogelijk zonder oordeel.

De opvolgende wisselende thematiek gaf elke sessie een andere kleur en als reekstoonde de training zodoende goed inzicht in de veelzijdigheid van energiewerk en -beleving.Daarbij gaven Kyra’s uitleg, aanmoedigingen en eerlijke, onomwonden kritische feedback het nodige houvast om de soms abstracte en ongrijpbare concepten naar praktische, wezenlijke enbovenal persoonlijke ervaringen te vertalen.De belangrijkste lering die ik uit alle sessies en het contact met Kyra heb opgedaan, is het belang en de noodzaak om in essentie ontvankelijk en met compassie te willen, kunnen en mogen oefenen met voelen, ervaren, observeren, delen en spelen. Enkel door jezelf oprecht en met vertrouwen deze ruimte te gunnen, leer jezelf werkelijk kennen en wezenlijk te zijn wie je bent, alleen en samen met anderen, op persoonlijk niveau en in de professionele sfeer. Hierprobeer ik me sindsdien dagelijks aan te herinneren en toe te verhouden, met vallen en opstaan.Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik daarom terug op de energietraining en gun iedereendeze ervaring met Kyra.

Pine Spruce Branches 9

Hiske

Super spontaan begon ik aan het traject Energiewerk voor professionals. Ik ben geen professional. Ik wil niet eens werken met andere mensen! Maar ik voelde dat het iets voor mij zou betekenen.En wat een reis! Het is alsof de bal is gaan rollen. Ik heb mijn weg gevonden in meditatie. Mijn weg in ontwikkeling.In de een op een sessie voelde ik me zo gezien. En heb ik zeker een groot trauma aangeraakt. Ook al weet ik nu dat ik niet alles gehoord hebt wat je wilde zeggen. Misschien was er nog geen ruimte. Naderhand voelde ik me zo licht als toen ik kind was. Ik voelde de zon door mij schijnen. Zo licht en zo vrolijk.En nog steeds lijken er steeds meer lichtjes aan te gaan. Soms val ik zomaar (nou ja zomaar; met veel pijnlijke erkenning) door een trauma heen en zie ik de andere kant.Het voelde echt als het volgende zetje, iets dat weer verder in beweging werd gebracht. En het is niet allemaal mooi en liefde maar ook huilen en boosheid. Maar het is leven! Ik ben super blij met wat er is aan gegaan. En vraag me zelfs af waarom ik zo stellig ‘wist’ dat ik niet met andere mensen en hun trauma’s wilde werken.

PHOTO-2022-08-10-12-43-41.jpg

Lauri,
Student Humanitiek

Het volgen van de energietraining bij Kyra was echt een cadeautje aan mezelf in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kyra wist de groep altijd goed aan te voelen waardoor het afstemmen op elkaar en verbinden in groepsverband heel gemakkelijk ging.

Door elkaar wekelijks te zien maak je echt de ontwikkeling in jezelf en bij de ander mee. Daarin ga je ook echt iets aan met jezelf en elkaar, maar zonder druk op een beoogd resultaat. Kyra weet juist de nieuwsgierigheid en openheid aan te spreken, zonder goed of fout. In deze veilige sfeer was het delen van persoonlijke ervaringen was ook absoluut een verrijking.

Echt fijn aan de training van Kyra vind ik hoe het menszijn nooit uit het oog wordt verloren. Thema’s als energie en heling kunnen al snel ‘zweverig’ worden, maar omdat ze juist op een heel aardse manier benaderd werden bleef alles heel gegrond. Dit maakte het veel toegankelijker, en makkelijker te integreren in het dagelijks leven.

Ik ben nog altijd dankbaar dat ik Kyra heb ontmoet, en gebruik de opgedane kennis en geleerde technieken nog dagelijks :)

Pine Spruce Branches 9

Stephanie

In het najaar van 2021 heb ik de energie training voor professionals gevolgd bij Kyra.

Mijn doel was het verruimen van mijn eigen bewustzijn en mijn gevoel en energie beter kunnen inzetten in mijn dagelijkse leven.

Vanaf de eerste ontmoeting was er een enorm fijne energie voelbaar in de groep. Kyra zorgt ervoor dat deze energie zo verdeeld wordt dat dit past voor elke deelnemer.

Kyra zorgt voor een goede balans tussen de theorie en het zelf ervaren en oefenen in de praktijk. Met elke les een diepgaande geleide meditatie , die je dagelijks thuis verder oefent.

Ik heb mezelf echt zien en voelen groeien, het beoefenen van energie op verschillende manier individueel en met de groep was een enorme openbaring en hierin zag je de groep echt wekelijks een groei doormaken met elkaar. Er is veel ruimte voor het delen van je eigen ervaringen en aandachtspunten, dit maakt het heel vertrouwd en ook leerzaam. En hiermee krijg je ook echt de mogelijkheid om jezelf te verruimen in je bewustzijn.

Ik gebruik de dingen die ik geleerd heb uit de training nog dagelijks, het is echt een mooie investering en cadeau aan jezelf.

Dank je wel lieve Kyra.

Testimonium Suzanne
bottom of page