Chakra Reading
  • Wil je helderheid krijgen over je 'zijn' of je potentie? 

  • Wil je werken aan je bewustwording? 

  • Wil je op een diep niveau aan jezelf werken? 

  • Ben je op zoek naar spirituele, fysieke of emotionele heling?

  • Zit je vast en wil je helderheid over jezelf krijgen? 

  • Wil je je unieke kracht(en) ervaren? 

  • Wil je meer weten over de diepere lagen in jou? 

  • Wil je bewust specifieke lagen van je chakra's helen? 

1-op-1 | Chakra Reading 

Tijdens een chakra reading lees ik de verschillende lagen van iedere chakra. Hierdoor komt er waardevolle informatie vrij over waar je nu tegenaan loopt, waar je al straalt, welke diepere lagen van je ‘zijn’ nog ontwikkelt willen worden, en eventueel belangrijke lessen voor jou in dit leven waar je je misschien nog niet bewust van bent.

 

Door licht te schijnen op deze lagen, vindt er direct heling plaats en dat gaat door tot soms weken of maanden na de behandeling. Aan het einde van de sessie bespreken we waar je de komende periode aan kan werken met eventuele oefeningen die hierbij ondersteunend zijn. 

Een chakra reading helpt om helderheid te krijgen over je leven en de keuzes die je wilt maken. 

Een sessie is verhelderend, helend, en nuchter.

Knowing yourself is the most powerful thing you can have in life.

laura testimonial.jpeg

Laura, Mede-eigenaar praktijk chiropractie 

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een chakra reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!

Pine Spruce Branches 9

Heleen

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

WhatsApp%20Image%202018-11-02%20at%2022.

Olga

Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.